Her kan du læse om de mest spurgte spørgsmål. Hvis ikke dit spørgsmål står her, er du altid velkommen til at kontakte os ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 


 

Hvorfor skal man logge ind?

Hvis du ønsker at få gratis adgang til alle bedømmelser skal du være logget ind. Men ellers kan du tilgå et udvalg af bedømmelser på forsiden, uden du behøver at være logget ind.

 


 

Jeg har ikke modtaget noget aktiveringslink?

Der kan gå op til 30 minutter før du modtager aktiveringslinket. Husk altid at tjekke dit spam filter og se om mailen er havnet i den. Det kan ske, at du ikke modtager et aktiveringslink. Skulle det ske bedes du skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og gøre os opmærksom på, at du ikke har fået mailen med aktiveringslinket.

 


 

Hvor lang tid går der før I svarer på min henvendelse? 

Som regel svarer vi meget hurtigt på alle henvendelser, da vi gerne vil yde den absolut bedste service til vores brugere. Weekender og helligdage kan der dog gå lidt længere tid, da vi ikke har 24/7 bemanding.

 


 

Jeg kan ikke huske min kode?

Det kan ske, at man glemmer sin adgangskode. Men bare rolig, tryk på linket her: http://www.ratingworkplace.dk/log-ind?view=reset  og følg instrukserne. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 


 

Hvordan logger jeg ind?

Du logger ind ved at klikke på linket her: http://www.ratingworkplace.dk/log-ind. Du indtaster blot din mailadresse efterfulgt af din personlige kode som du brugte da du oprettede din bruger.

 


 

Jeg har modtaget et aktiveringslink, men linket virker ikke?

Nogle mailprogrammer deaktivere rautomatisk link i mails. Skulle det ske for dig, skal du blot
copy-paste linket direkte ind i din URL. 
Du copy-paster ved at gøre følgende:

     1.   Marker linket i mailen med din mus.

     2.   Højreklik på linket og tryk "Kopier"

     3.   Tryk på URL feltet i din browser (Der hvor du indtaster hjemmeside adresser)

     4.   Højreklik på URL feltet og vælg "Sæt ind" efterfulgt af enter

Virker det ikke, er du velkommen til at kontakte os ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 


 

Hvornår kan jeg se min egen bedømmelse?

Du skulle gerne kunne se din bedømmelse allerede i det øjeblik du trykker indsend.

 


 

Hvorfor skal jeg skrive mit navn og efternavn, når jeg vil være anonym?

Årsagen til at der skal oplyses et fornavn og efternavn er for at øge sidens legitimitet, således at vi kan give vores brugere en god oplevelse ved at dele virkelige bedømmelser af virkelige arbejdspladser. Vi garanterer, at oplysninger såsom fornavn, efternavn og e-mailadresser aldrig vil blive videregivet til anden eller tredje part.

 

Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder