Firmaprofil på RatingWorkplace


Præsenter jeres virksomhed på RatingWorkplace og fortæl jobsøgende hvad I gør for at opnå et godt arbejdsmiljø.

RatingWorkplace bliver hyppigt besøgt af aktive såvel som inaktive jobsøgende, der researcher nye arbejdspladser. Derudover ser vi også, at virksomheder og  journalister gør brug af siden, hvad enten det er til nyhedsartikler, historier eller benchmarkanalyser.

Vi giver jer mulighed for at præsentere jeres virksomhed med mere end blot jeres navn og karakter. I kan ved at fremvise jeres firmalogo, video, samt en passende beskrivelse af jeres profil, vise jeres fokus på arbejdsmiljøet. Det giver bl.a. en øget tryghed for de jobsøgende, der researcher netop jeres arbejdsplads.

Såfremt I er på listen over de 50 bedst bedømte arbejdspladser i Danmark, vil jeres virksomhed ligeledes blive fremhævet med jeres logo. På den måde vil der skabes mere opmærksomhed omkring jeres arbejdsplads blandt vores besøgende.

 


 

FIRMALOGO
Vis jeres firmalogo her.

BILLEDE/TEKST/VIDEO (VALGFRIT)
Her kan I eks. vise en præsentation af jeres strategi for fastholdelse af et godt arbejdsmiljø.

VALGFRIT INDHOLD + BILLEDER:
Præsenter jeres virksomhed med tekst og billeder, som gør jer til et attraktivt valg.
NB. I bestemmer i store træk selv, hvad der skal stå på jeres side. Vi hjælper og kommer gerne med gode råd og vejledning til formulering af jeres virksomhedsprofil samt manuskript til jeres videopræsentation.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder